Näillä liikkeillä pyöreät pakarat nopeasti ja helposti

Sori. En voinut vastustaa kiusausta. Tuosta otsikosta varmasti hyötyisin jotain, jos lisäisin tuohon alkuun vielä tekstin mainoslinkkien sisällöstä. Mutta koska voin, kerron näin kuivakkaasti, että pyöreät pakarat eivät rakennu nopeasti, saatikka helposti.

Lihasten kasvattaminen luonnollisin keinoin on paskamaista puuhaa. Siihen verrattuna laihduttamista voisi sanoa jopa helpoksi.

Kuitenkin muodissa on nyt tuhti hanuri, ja mikäs sen mukavempaa – mutta ehtiikö muotivillitykseen mukaan ilman implantteja, on omasta tekemisestä ja kärsivällisyydestä kiinni.

  1. Opettele kyykkäämään
  2. Opettele jännittämään pakaroita kunnolla.
  3. Jos lannerangan/lantion kontrolli on hukassa, voit sanoa heiheit perille menevälle pakaratreenille
  4. Kannattaa myös vetää maasta silloin tällöin
  5. Syödä hyvin. Ja naiset muistakaa, että se mössö pakaran ja takareiden välissä on se paikka missä näkyy jokainen juotu siideri ja syöty krapulapitsa. Ja pahenee vain se kertymä vanhetessa, sori vaan.
  6. Kestä lihaskivut, ja alussa tuntuvat alaselän paineet. Ne helpottavat kyllä, kun huolehdit lihashuollosta, mutta eivät ole mikään syy lopettaa treenaamista. Terve järki kyllä erottaa toisistaan treenikivun ja huolestuttavan kivun.
  7. Jos et koskaan tee raskaita pääliikkeitä, et saa ikinä mitään hyötyä pakarapotkuista, hyperextensionista, loitontajista tai muistakaan pikkuliikkeistä. Ja kyllä, ne ovat nimenomaan pikkuliikkeitä. Lopeta siis painolevyllä lantionnoston nylkyttäminen.
  8. Pitää yllä motivaatio. Jos aina annat periksi päätöksille, mikään ei tule koskaan onnistumaan.
  9. Älä odota tuloksia ensi viikon aikana – realistinen aika selkeälle muutokselle on n. 6kk.

Nyt, takaisin aurinkoon. Minulla on vielä hetki lomaa jäljellä – mutta olen käynyt kyykkäämässä.

Ihanaa viikkoa!

-B

Share the Post:

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Katso uusimmat blogini

A short description introducing visitors to the topic of your blog and what to expect in it.

Uusimmat: