Henkilökohtainen valmentaja

Personal training

Tuntuuko sinusta treenaamisen ja parempien ravitsemusvalintojen aloittaminen yksin ylivoimaiselta? Tai ehkä ajatus lihaskuntoharjoittelun aloittamisesta houkuttelee, muttet tiedä mitä salilla tulisi tehdä? Ei hätää, olet tullut oikeaan paikkaan!

Kuka PT?

Olen Bettina Gräsbeck ja toiminut henkilökohtaisena valmentajana jo yli kymmenen vuotta. Erityisosaamiseni keskittyy lihaskunto- ja voimaharjoitteluun kuntosalilla ja osaamiseni ravitsemuksen saralla pohjaa vahvasti ravitsemussuositusten mukaiseen tekemiseen – ilman ihmeellisiä poppaskonsteja. Työssäni keskityn huomioimaan asiakkaan aina yksilönä omine tapoineen ja haasteineen, ja tämän ympärille rakennetaan jokaisen omaan arkeen sopivat liikunta- ja ravitsemus-suunnitelmat. Taskussani minulla on kaksi eri PT-sertifikaattia ja anatomista osaamistani olen syventänyt suorittamalla koulutetun hierojan ammattitutkinnon. Olen rohkea, lempeä ja huumorintajuinen valmentaja jolta ei ratkaisuja puutu.

Kenelle PT-valmennus sopii?

Henkilökohtainen valmennus sopii sinulle, jos haluat saada kuntosaliharjoittelun perusteet kuntoon ja opetella ohjatusti liikkeiden oikeat suoritustekniikat. Ohjelman rakennan sinulle oman tasosi mukaan. Henkilökohtainen valmennus sopii myös kokemusta omaavalle tekijälle silloin, kun kaipaa tekemiseen uusia haasteita. Ohjauksessani sinun ei tarvitse tehdä pitkää sopimusta – voit sopia vaikka vain yhdestä ohjauksesta niin halutessasi! Oli tavoitteesi sitten polttaa rasvaa, kasvattaa lihasmassaa, saada voimaa tai opetella terveellisen syömisen perusteet, henkilökohtainen valmennus sopii kaikille kuntotasosta tai kokemuksesta riippumatta – juuri sen takia se on henkilökohtaista!

Missä valmennus tapahtuu?

Toimipaikkani Helsingissä on Mayor’s Gym- kuntosali Ruoholahdessa, helppojen liikenneyhteyksien päässä. Salille olet tervetullut treenaamaan edullisesti myös ilman pitkiä sitoutumisaikoja joko kertakäynneillä tai 10-kerran kortilla.

Miten henkilökohtaiseen valmennukseen pääsee?

Laita minulle sähköpostia bettina@bettinagrasbeck.com tai yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta – sovitaan aluksi maksuton konsultaatio, joka ei vielä sido sinua mihinkään. Minulle on tärkeää, että odotukset valmennukselta kohtaavat puolin ja toisin, ja tapani toimia tuntuu sinusta hyvältä. Löydät minut myös Instagramista @bettinagrasbeck – ota rohkeasti yhteyttä!