Henkilökohtainen etävalmennus

Asutko muualla kuin Helsingissä? Onko sinulle kuntosaliharjoittelu tuttua, mutta kaipaat uutta ohjelmaa tai seurantaa? Haluatko tukea painonpudotukseen? Mikäli vastasit johonkin kohtaan kyllä, suosittelen sinulle henkilökohtaista etävalmennusta kanssani.

Miten se toimii?

Etävalmennuksessa valmennus on henkilökohtaista, mutta tapahtuu etänä sekä videopuheluin että viestein. Myös etävalmennukseen kuuluu ensimmäinen maksuton konsultaatiokerta, jossa kartoitamme tilanteesi ja toiveesi valmennukselta. Etävalmennuksen minimikestoaika on kolme kuukautta. Kolmen kuukauden etävalmennus 558,00e sisältää ohjelmien suunnittelun, tekemisen sekä muokkaamisen, yhteydenpidon viestein, raporttien läpikäymisen sekä yhden tunnin kestävän videopuhelun kuukaudessa.

Miten etävalmennukseen pääsee?

Laita minulle sähköpostia bettina@bettinagrasbeck.com tai yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta – sovitaan aluksi maksuton konsultaatio, joka ei sido sinua mihinkään. Minulle on tärkeää, että odotukset valmennukselta kohtaavat puolin ja toisin, ja tapani toimia tuntuu sinusta hyvältä. Löydät minut myös Instagramista @bettinagrasbeck – ota rohkeasti yhteyttä!