​Kertaus on pysyvien elämäntapojen äiti

Voisinpa välttää kaikki ärsyttävät hyvinvointiin ja treenien aloittamiseen liittyvät kliseet, joita kaikki lehdet ovat pullollaan näin lomien jälkeen kun meillä itse kullakin roikkuu vyötäröllä grillikyljet ja aperol spizerit, mutta vaikeaa se on.

”Koska nyt on aika aloittaa uusi elämä ja blaablaablaa”

Elin kesän kuin pellossa, ja tuossa pari viikkoa sitten Helsinkiin ajellessani takaisin en malttanut edes odottaa, että saan aloittaa vanhan elämän taas. En olisi jaksanut enää päivääkään grillata yhtäkään chorizoa tai kyljystä. Mutta teki hyvää olla poissa kuvioista oikein kunnon tovi. Sitä nimittäin kavenee se oma sosiaalinen piiri aika pieneksi kun teet töitä, näet kavereita ja treenaat ympäri vuoden samalla kuntosalilla, täydellisten ihmisvartaloiden keskellä. Vähemmästäkin sekoaa pää ja pitää käydä yleisellä uimarannalla palauttamassa itsensä maan pinnalle.

Että eihän se tosiaan ihmisestä tee millään muotoa täydellistä se vartalo, jumalauta. Typeristä asioista saa itseänsä ja muitakin ihan alvariinsa muistuttaa.

Syksy on tosiaan täynnä töitä, mutta huomattavasti järkevämmällä tahdilla pariin viime vuoteen nähden. Ohjaan vain yhden lauantain kuukaudessa, ja muuten viikonloput on vapaita. Maanantai ja perjantai on pitkiä päiviä, tiistaista torstaihin ihan normipäiviä. Yrittäjänä nyt on ihan turha kuvitella että vähemmällä pärjää, mutta tavoitteena olis nyt ihan aikuisten oikeasti saada talous ja aika sellaiseen tasapainoon, että vois ihan hyvällä omalla tunnolla sylkeä kattoon välillä.

Ja toki tosiaan 4.9 starttaa välidieetti, joka rauhoittaa arkea aika mukavasti. Syksyllä 2018 kun kisataan taas (tavoitteena) niin se on kuulkaas raavittava hötöt pois kahdessa erässä. Rasvanpoltto se on se helpoin osuus, vaikeaa tulee olemaan se puolen vuoden ylläpito jakso sitten ennen varsinaista kisadieettiä. Olisi erittäin suotavaa, jos saisin pidettyä sen maksimissaan 20 viikon mittaisena. Kiitos pellossa eletyn kesän, voin kertoa että motivaatio on aikalailla hyvällä mallilla nyt.

Facebookin Salaryhmässä on jo 100 innokasta osanottajaa välidieetille, eli siellä on kivasti kannustusjoukkoja tukena. Kiitos siitä teille kaikille! Laihduttaminen ei koskaan ole helppoa ja nälkää ja hankalia päiviä tulee vastaan, niin sieltä saa tämä valkkukin hyvää taustatukea. Lisäksi olisi tarkoitus jakaa ihan ne omat parhaat motivaatio ja asennevinkit päämäärätietoiseen tekemiseen. Ja jos joku keksii jonkun tekosyyn, niin mulla on siihen aina ratkaisu. Aina. Sori vaan.

Kohta kolkuttelee ovelle jo syksyn kisat, ja aikamoinen kattaus on taas osallistujaa paikalla. Sääntömuutoksia ja kaikenlaista kivaa on taas astunut kuvioihin, ja itsellä on tarkoitus Lahdessa päivystää koko viikonloppu. Siellä on aina mukava tavata ihmisiä. Tässä kehopositiivisuutta kannattavassa ajassa onkin sitten mukava nähdä, miten positiivisesti media ja muut kehopositiiviset yhteisöt asennoituvat tällä kertaa meihin toista ääripäätä edustaviin. Heh.

Meillä oli Tafferin tiimipäivä viikonloppuna, ja oli aika saakelin metka reissu. Samanhenkistä porukkaa oli tuvan täydeltä, ja on aina kivaa tutustua muiden lajien edustajiin. Videon meidän tiimipäiviltä voit käydä tsekkaamassa Tafferin nettisivuilta:

https://www.taffer.fi/news/52/

Ai niin, se kertaus. Eli jos haluat panostaa syksyllä liikkumiseen, terveellisempään syömiseen ja sitä kautta parempaan yleisjaksamiseen, tässä pätevät niksit:

– Juo vettä
– raivaa kalenterista tilaa liikunnalle 30-60min päivästä. Ota tavoitteeksi 10 000 askelta päivässä.
– Syö säännöllisesti 4-6 ateriaa päivässä
– Älä dokaa, älä mätä paskaruokaa
– Nuku. 7-8 tuntia yössä
– Huolehdi, että sinulla on omaa aikaa olla yksin. Edes 15 minuuttia päivässä.
– Halaa, pussaile, harrasta seksiä (ei tee mieli suklaata niin paljon. Kaverit kerto)
– Ennakoi
– Asennoidu
– Älä piittaa paskaakaan siitä mitä muut kitisee

Ihanaa syksyä, ja nähdään salaryhmässä 🙂

https://www.facebook.com/groups/1381469075242024/

Share the Post:

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Katso uusimmat blogini

A short description introducing visitors to the topic of your blog and what to expect in it.

Uusimmat: