Referenssit

”Minulla on useamman vuoden kokemus epäsäännöllisestä kuntosaliharjoittelusta rajoittuen pääosin yläkroppaan. Lisäksi olen jojoillut painon kanssa ketodieetin avulla. Pystyin kyllä tiputtamaan painoa, mutta se tuli yleensä takaisin, ja lihasmassaakin olisi saanut olla enemmän, varsinkin jaloissa.

Lähdin valmennukseen koska halusin ensimmäistä kertaa saada valmennusta ja opastusta treenaukseen, sekä nähdä miten ruokavalio rakennetaan ammattilaisen voimin. Vaikka tiesinkin jo treenaamisesta ja ravinnosta jotain, tiesin että treenaamiseni oli yksipuolista ja ei optimaalista. Lisäksi halusin oppia erilaisen ja toivottavasti paremman ruokavalion. Uskoin myös että minulla on monista asioista vääriä uskomuksia ja halusin oppia ja korjata omia käsityksiäni.

Valitsin Bettinan koska halusin treenata rennolla meiningillä ja ”kovaa”. Pidän siitä että hommassa on menoa ja meininkiä, ja että se on silti hauskaa. Halusin myös, että valmentajalla on omakohtaista kilpaurheilijataustaa, joka tuo hommaan ihan erilailla uskottavuutta ja näin jääräpääkin saadaan uskomaan asioita.

Nyt on takana vajaa 6 kk treeniä ja en voi olla muuta kuin tyytyväinen. Olen oppinut paljon treenauksesta ja harjoitteluni on nyt hyvin monipuolista. Uusi terveellisempi ja hiilaripainotteisempi ruokavalio on ehkä ollut suurin yllätys – olo on paljon parempi ja pidän siitä myös itse enemmän. Oletin myös, että nälän tunne olisi suurempi verrattuna ketodieettiin mutta näin ei ole ollut. Ennen kesää aloitimme myös painon pudottamisen, ja nyt on 7 viikon jälkeen paino tullut alas 10 kg. Työsarjoissa on edelleen samat painot eli ei voi olla kuin tyytyväinen. Bettinan kanssa on ollut todella mukava treenata, ja hän on kyllä sellainen Pro, että voin suositella häntä ihan kaikille mukaan lukien jo vähän kokeneemmat treenaajat.”
 
– Marko, 52v

”Puoli vuosisataa häämötti mittarissa ja ystävä oli jo pidempään huomautellut, että vaikka elämäntapani oli suht liikunnallinen, lihasta ei ollut juurikaan. Työuraakin kuitenkin jäljellä vaikka kuinka ja vanhuksenakin pitäisi jaksaa. Samainen ystävä oli seurannut Bettinan uraa Yhdysvalloista käsin  ja suositteli häntä, koska arveli että hänessä yhdistyy vahva osaaminen ja todellinen ammattitaito rempseään asenteeseen. Ja niin yhdistyykin! Bettinan kanssa löytyi heti alkumetreiltä perusteellisen kartoituksen jälkeen treeniohjelma, joka lähti minun kokonaistilanteestani, sopii minun arkeeni ja

jossa olen omalla aikataulullani saanut tuloksia. Taikatemppuja ei luvattu vaan työtä, mutta sitä on tehty yhdessä  ja hulvattoman huumorin säestämänä. Treeneihin on aina kiva mennä ja vaikka arjessa kaikenlaista mieliharmia onkin, niin murheet kyllä jäävät salille. Kiitos Bettina
 
– Riina, 52v