Asiakaspalautteita PURE valmennuksesta

Tammikuun PURE valmennus on paketissa, ja saamamme palautteen perusteella teimme loistavaa työtä asiakkaidemme kanssa, niin henkisellä kuin fyysisellä puolella.

”Täytyy kyllä sanoa, että tää valmennus oli parasta vastinetta rahoille ikinä! Selväpäiset ruokaohjeet ilman mitää lisäravinnehifistelyä ja kieltolistaa kasviksista tai hedelmistä. Treeneissä pelkkää asiaa ja tekemisen makua selkeillä ja simppeleillä liikkeillä. Bettinan tapa näyttää liikkeet videolla oli tosi selkeetä ja tekniikka oli helppo ymmärtää. Tää on ensimmäinen valmennus, jossa ei kertaakaan tullut sellasta suorittamisen makua, et pakko nyt hampaat irvessä syödä tätä ja voi kun en saa syödä tota.Olen myös löytänyt sen armollisuuden itteäni kohtaan, et jos väsyttää ei ole mikään pakko treenata just sinä päivänä. Parempi ottaa lepopäivä niin ei mene maku treeniin. Tarkoituksena on kuitenkin nauttia liikkumisesta eikä sen tai ruuan pitäs olla joku rangaistus vaan jotain mitä tekee koska rakastaa kehoaan ja haluaa voida hyvin.Jatkan näillä ohjeilla ja aivan varmasti olen mukana syksyllä 2.0:ssa! Tälläsiä pitäs kaikkien valmennusten olla! ”- Jenni

Minulle on valmentajana tärkeää, että saan asiakkaan ymmärtämään terveyden ja hyvinvoinnin merkityksen pidemmällä aikavälillä kuin vain 8 viikon ajanjaksolla, mikä on loppuelämää ajatellen todella lyhyt aika. Katsokaas, kun olen kokemuksen kautta oppinut sen, että kaikista lannistavinta on jojoilu – se että saadaan lyhyessä ajassa tuloksia, joita on mahdotonta ylläpitää liian tiukkojen ohjeiden takia.

Kehittävässä treenissä riittävän syömisen merkitys on oleellinen. Ruuan laadulla on hirvittävän suuri merkitys kehonkoostumuksen muuttamisessa, eikä kyse ole todellakaan pelkistä kaloreista, joihin niin valitettavan moni edelleen vain tuijottaa.

Eikä vaaka kerro totuuksia aina lineaarisesti silloin, kun tehdään tulosta:

”Hienot viikot takana. Kävin tammikuun alussa Seca -mittauksissa ja tänään uudet mittaukset. Rasvaprosentti tippunut kolmella prosentilla, lihasmassaa tullut 2kg lisää, vyötäröltä 3cm pois, painoa 2kg lisää viskeraalinen rasva 0,7–>0,3. Tyytyväinen olen! kiitos!” – Hanna

Terveellinen ruokavalio tarkoittaa minulle monipuolisuutta. Ihan tavallista kotiruokaa voi valmistaa ilman turhaa rasvaa, ja herkuille on paikkansa, kunhan muistaa annoskoon merkityksen. Makumaailmaa kannattaa avartaa, ja maustamisessa käyttää mielikuvitusta. Olen lopen kyllästynyt länkötykseen kuivasta broilerista.

Vaikka painonpudotuksessa on aina kysymys ensisijaisesti energiavajeen saavuttamisessa eikä liikunnalla ole itse painonpudotuksen kanssa suurtakaan vaikutusta, on sillä aivan erityisen tärkeä paikka silloin, kun ei haluta vain laihtua, vaan halutaan saada kroppaan muotoa ja ryhtiä, helpottaa kiputiloja ja saada toimivampi fysiikka. Lisäksi fyysisen aktiivisuuden merkitys unenlaatuun ja nälänsäätelyyn on tutkitusti tärkeää.

”Kahdeksassa viikossa selkä kuntoon, painonpudotus yhdellä koolla ja kroppa kiinteämmäksi ilman nälkää hyvästä ja terveellisestä ruoasta nautiskellen. Hyvät, selkeät tekniikkaohjeet, jotka sopii vasta-alkajallekin, kuten mulle. Ruokavaliota voi soveltaa hyvin päivittäin kun pääsee määristä kiinni 🙂 Mukana seuraavassakin puressa!”

”Ehdottoman positiivisia vaikutuksia – ei pelkästään fyysiseen, vaan myös psyykkiseen oloon! Suosittelen ja jatkan itsekin näillä opeilla ”

”Ei turhia kikkailuja vaan selkeät ruoka- sekä treeniohjeet, joita voi noudattaa vaikka ympäri vuoden  paras nettivalmennus johon oon osallistunut ikinä”

”Puretreeni on loistava nettivalmennus! Huippuhyvät treeniohjelmat ja simppeli ruokavalio. Pidin älyttömästi Bettinan ”jalat maassa”-tyylisestä kannustavasta tavasta valmentaa. Ekaa kertaa elämässäni musta tuntuu, että mun on mahdollista saavuttaa tavoitteeni tällä tyylillä elää ja treenata”

”Jos haluat hyvän nettivalmennuksen, valitse Pure! Selkeät ohjeet niin treeniin kuin ruokavalioonkin, ei mitään järjettömiä kieltolistoja ruoka-aineista, ei sponssien lisäravinteiden ja taikapulvereiden tuputtamista vaan kaikki perustuu tasapainoiseen ja monipuoliseen ruokaan. Treenit ovat yksinkertaisia mutta tehokkaita ja apua ja vinkkejä saa aina. Valmennuksessa sai syömiseen rytmin ja tolkun ja sen toteuttaminen oli kivaa ja helppoa. Ryhmässä oli hyvä henki ja keskustelu oli aina rakentavaa. Tässä valmennuksessa sai todellaki rahoilleen vastinetta!”

”Todella hyvä valmennus ja Bettinalle iso käsi realistisesta ja maalaisjärjen omaavasta valmennusotteesta. Ajankohtaiset ja toiveiden mukaiset videopäivitykset toi motivaatiota ja lisäsi tietoa. Lisäksi Bettinaa on kuulemisen lisäksi kiva myös katsoa. Suosittelen lämpimästi.”

”Puretreeni oli minulle juuri sopiva valmennus! Itsellä oli jäänyt salitreeni tauolle kahen vuoden ajaksi ja ajattelin valmennuksen alkaessa, että mitenköhän minun käy  Salitreenit oli onneksi niin selkeästi ja hyvin suunniteltu, että innostuin uudestaan salilla käymisestä Ruokavalio on Puressa kanssa selkeä ja helposti toteutettavissa! Ei tarvitse hifistellä eikä pelätä kaloreita, vaan voi syödä hyvällä omallatunnolla  Suosittelen!”

”Loistava treeniohjelma sekä ruokaohjeet! Livevideot antoivat syvällisempää pohdintaa! Hienoja ”eväitä” arjen valintoihin! Bettina on vaan niin <3”

”Aivan loistava! Selkeää perustekemistä ilman turhia kikkailuja. Ruokavalio ”joustava” eikä pienistä ohisyönneistä olla moksiskaan. Bettina aivan loistava persoona, tervejärkinen eikä turha niuhottaja. Jos olisi mahdollista, ehdottomasti ottaisin pt:ksi ”

Ja tässä palautteessa tiivistyy mielestäni aivan kaikki se, mitä uusi PURE on:

”Täällä myös yksi todella tyytyväinen asiakas. Erittäin realistinen ohjelma, ei mitään ylimääräisiä kikkailuja. Selkeät videot liikkeistä ja tosi opettavaisia ja hyviä livelähetyksiä. Ruokavalio helppo toteuttaa. Simppeliä perusruokaa eikä ole tarvinnut nälkää nähdä. Tuloksia on tullut, voimaa tullut lisää ja rasva palanut. Ei voi sanoa kuin iso kiitos valmentajille”

Kevään henkilökohtaiset valmennuspaikat ovat täynnä mutta PURE alkaa taas 9.4. Jos haluat oikeasti treenata kovaa, syödä hyvin ja erityisesti oppia ja oivaltaa parempien elämäntapojen merkityksen isossa kuvassa, tule mukaan täältä http://alku.fi

Valmennus kestää 8 viikkoa ja kun se loppuu, on jo kesä <3

Bettina

Yksi vastaus

  1. Monta salikertaa viikossa tämä ohjelma sisältää? Muuttuuko tuona aikana saliohjelma tai ruokavalio?
    Toimiiko myös jo hyvin pitkään kuntosalia harrastaneelle ja monissa valmennuksissa mukana olleelle?

Share the Post:

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Katso uusimmat blogini

A short description introducing visitors to the topic of your blog and what to expect in it.

Uusimmat: