Mitä mulle kuuluu? | Bettina Gräsbeck

Mitä mulle kuuluu?

Pari viikkoa pomon määräämää lomaa on vielä jäljellä, vaikka ilmassa leijuu jo ihan mukava tympääntymisen meininki. Kesää on varjostanut vain se, että olen ollut jo kolmatta kertaa sairaana huhtikuun jälkeen. Nyt on podettu kahden vuoden edestä poskionteloita, angiinaa ja keuhkoputkentulehdusta, ja toivon totisesti että tämä olisi nyt tässä. Oli ihanaa suunnitella treenaavansa aktiivisesti koko kesän, mutta minkäs teet kun karma on karma, paska on paska ja säkä on säkä, mutta eiköhän täältä nyt nousta kaikkien sirpaleiden keskeltä pikkuhiljaa takaisin lähtöpisteeseen. Tosin ehdin jo mietiskellä, että mieluummin vetelen mittari punaisella ympäripyöreitä päiviä kuin kestän tällaista sairastelua enää toista puolen vuoden jaksoa. Heh.

San Diego teki ihmismielelle hyvää, vaikka paluumatka olikin sitten nolompi reissu, ja tuli vähän rähistyä väärässä paikassa, oltua väärässä terminaalissa ja sillee kivasti. Onneksi olin yksin matkassa, sillä se vielä tästä olisi puuttunut että joku läheinen olisi saanut vierestä todistaa, miten kärsivällinen ihminen tosiasiassa olenkaan. Tähän toinen heh.
Syksy on valmennuspaikkojen osalta täynnä. Eli työkuviot näyttävät hyvältä - vanhasta oppineena teen vain yhden pitkän päivän, neljä viisituntista ja viikonloput pidän vapaana. Koulua ei ole, eikä mitään muitakaan pakollisia velvoitteita. Tuntuu kaikin puolin kivalta palata kohta takaisin Helsinkiin!


Mulla alkaa mieli orientoitua siihen, että vuoden päästä tähän aikaan pitäisi olla aika revityn näköinen. Tie siihen tulee olemaan pitkä ja kivinen, sillä treenien puolesta kesä on mennyt vituilleen, ja vaikka syömisten suhteen homma noudattaa aika opittua linjaa, olen törmännyt pitkästä aikaa ongelmaan jossa ruoka ei maistu. Voin teille kaikille tällaisen salaisuuden jakaa, että on aika harvinaista kohdallani, sillä yleensä syön oman ja muidenkin lautaset tyhjäksi. Tosin siihen saattaa vaikuttaa myös kaikki nautitut viinilasilliset (pullolliset), että fiilikset kropassa heittää vähän häränpyllyä.


Aloitan välidieetin syyskuussa, ja sitä pitäisi repiä semmoinen 12 viikkoa, ja sen tarkoituksena olisi saada revittyä semmoinen 6-7 kiloa sitäitseänsä häviksiin, sen jälkeen ylläpitävää vaihetta tulisi semmoinen 5-6kk jakso, kunnes aloittaisin sitten toukokuussa varsinaisen kisadieetin, jonka haluaisin pitää ihan maksimissaan 20 viikon mittaisena. Itselläni tyyli ”mahdollisimman lyhyt ja mahdollisimman vittumaisesti” tuntuu toimivan paremmin kuin ”pitkään ja hartaasti”. Siksi tätä silavaa pitää poltella nyt kahdessa erässä. Haluan olla kerran elämässä kireä ja kunnossa ja sitten voinkin keksiä jotain muuta turhaa ajanvietettä kuin fitness. Voisin esim. aloittaa jonkun muun liikuntaharrastuksen, vaikka tangon.

Some on ollut hiljainen, mitä nyt muutaman huonon jutun olen heittänyt snäppiin ja pari melkein tyrkkyä persekuvaa instagramiin, mutta siinä se. Enpä ole juuri seuraillut kenenkään muunkaan tekemisiä. Olen jotenkin kurkkua myöten täynnä #fitnesslifestyle iskulauseita. Olen lukenut paljon kirjoja. Jos et tiedä mikä on kirja, suosittelen katsomaan googlesta.


Jos haluat aloittaa syyskuussa dieetin, siis ihan vanhan ajan dieetin missä vedetään tarkkaa linjaa, saa liittyä seuraan. Ryhmässä on aina hauskempaa, vai kuinka se meni. Laihdustuskin.


Niin perustetaan sille vaikka salakerho facebookiin :)

Ihanaa Elokuuta!


Bettina

*Cherry* kommentoi Maanantaina 21.8.2017 klo 14:44 Vastaa kommenttiin
Hei Bettina!

Millainen tuo salaryhmä tarkemmin ottaen on? Saako siihen liittyä kuka vaan, eikä siis maksa mitään?

Elämäntapamuutosta pitäisi aloitella pikkuhiljaa ja mielelläni tulisin ryhmään mukaan ainakin keräämään vinkkejä ja motivaatiota, ellen sitten ihan jopa dieetille uskalla jo ruveta.

Sun Youtube-videot oon katsellu läpi ja täytyy sanoa, et oot kyl ihan huippu!
oonsunfani_99 kommentoi Tiistaina 15.8.2017 klo 20:50 Vastaa kommenttiin
Ois mahtavaa jos voisit kirjoittaa tai jutella snäppiin hormonaalisesta ehkäisystä. Onko omia kokemuksia ja millaisia ne on. Hormonaalinen ehkäisy nykypäivänä on jotenkin kammoksuttua ja tuntuu jotenkin niin vaikealta oikeasti löytää tietoa siitä. Sinä olet suorasanainen ihmen ja voin käsi sydämmellä sanoa että luotan rehellisyyteesi ja mieliöiteeseesi täysin. Jokaisella tietty omat kokemukset ja joka kroppa erilainen mutta silti minkä vinkin antaisit pikkusiskollesi joka miettii hormonaalista ehkäisyä? Oisin niin niin niin kiitollinen jos vastaat tähän jotenkin! Ja sitten vielä, rakastan sun tyyliä somettaa, oot niin aito ja rehellinen että nostan hattua. Jatka samaan malliin!
jenuli kommentoi Lauantaina 5.8.2017 klo 21:31 Vastaa kommenttiin
Mukana ku peräpukama
Possunen kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 22:11 Vastaa kommenttiin
Mikä tää salaryhmä oikein on..? Voiko kuka vaan liittyä, maksaako..?? Tarpeen ois kesän hetkuttelun jälkeen...
Bettina kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 22:27 Vastaa kommenttiin
https://www.facebook.com/groups/1381469075242024/

Ei maksa! Tule mukaan! Päivitän sisällön lähempänä aloitusta
Pirjo kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 17:41 Vastaa kommenttiin
Syyskuun dieetissä mukana. Olisi mukava nähdä rasvan alle kehittyneitä lihaksia
Bettina kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 17:37 Vastaa kommenttiin
Facebookista löytyy nyt Ryhmä nimeltään Salaryhmä - 12 viikon välidieetti - laita jäsenpyyntö!
Mammutti kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 15:50 Vastaa kommenttiin
Mukana dieetissä
Metku kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 15:28 Vastaa kommenttiin
Mukana syyskuussa alkavassa dieetissä, miten pääsee mukaan?
AV kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 14:39 Vastaa kommenttiin
Salaryhmän syysdieetissä messissä
Ceikki kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 14:13 Vastaa kommenttiin
Toivottavasti dieettihommista saataisiin matskua Youtubeen, niitä on ilo katsoa!
Minna kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 14:13 Vastaa kommenttiin
Mä oon mukana!
Marika kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 13:56 Vastaa kommenttiin
"Joku" viisas
Marika kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 13:58 Vastaa kommenttiin
Viesti sit pätkäsi lyhyeksi
Kalasataman isännät. Tiedät kyllä ketkä kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 13:41 Vastaa kommenttiin
Salakerhoon ilmoittuu hän ☺
Wilperisi kommentoi Tiistaina 1.8.2017 klo 13:38 Vastaa kommenttiin
Dieetis mukana! Ja prkl kyl sielt noustaa ku rähisevä felixin fenixlintu! (Felix...no idea) mut oot kyllä uskomato naine eikä malt odottaa et ens syksy tulee. Menossa mukana aikalail samoil plääneil mutta kisaamist ei tule :D

Jätä kommentti

Vastaat käyttäjän jättämään kommenttiin. Peruuta